10 super ndeshjet që do të luhen në turneun miqësor ‘International Champions Cup’

87

“International Champions Cup 2019” do të fillojë të martën në mbrëmje, pasi Fiorentina dhe Chivas do të zhvillojnë ndeshjen në Arlington të Teksasit.

Në total, 10 skuadra do të luajnë 18 ndeshje në gjashtë vende të ndryshme për të vendosur një kampione.
Këto janë 10 takimet që nuk duhet t’i humbasësh :

10) Chivas vs Atletico Madrid, e martë 23 korrik, ora 20:00 .

9) Bayern Munich vs Arsenal, e mërkurë 17 korrik, ora 20:00

8) Bayern Munich vs AC Milan, e martë 23 korrik, ora 20:00

7) Real Madrid vs Arsenal, e martë 23 korrik, 19:00

6) Manchester United vsAC Milan, të shtunën 3 gusht, 12:30

5) Juventus vs Inter, e mërkurë 24 Korrik, 07:30

4) Tottenham vs Manchester United, të enjten 25 korrik, 07:30

3) Bayern Munich vs Real Madrid, e shtunë 20 korrik, 19:00

2) Atletico Madrid vs Juventus, të shtunën 10 gusht, 12:00

1) Real Madrid vs Atletico Madrid, e premte 26 korrik, 19:30