10 urat më të frikshme në botë (FOTO)

77

Mbase ju në vendin ku jetoni momentalisht ju rastis të kaloni çdo ditë mbi një urë dhe kjo gjë me siguri nuk ju bën aspak përshtypje pasi bëhet fjalë për një urë të zakonshme prej betoni pa kurrëfarë rreziku.

Por e keni menduar ndonjëherë që në botë ekzistojnë edhe ura të cilat shkaktojnë jo pak frikë tek kalimtarët për shkak të mënyrës si janë ndërtuar? Në botë arkitektët kanë ndërtuar ura të cilat në një pjesë të tyre kanë një lartësi aspak të zakonshme apo janë shumë të ngushta prej druri dhe në një lartësi të madhe nga toka duke u kthyer kështu në makthin e udhëtarëve.

Shikoni fotografitë më poshtë për t’u njohur me 10 urat më të rrezikshme dhe më të frikshme të botës:

1. Ura ajrore e Lindjes së Diellit, FloridaImage

2. Ura Ohashi, JaponiImage3. Ura Ojuela, MeksikëImage

4. Ura Langkawi, MalajziImage

5. Ura e liqenit Pontchartrain , LuizianaImage

6. Ura Deception Pass, UashingtonImage

7. Ura 7 milje, FloridaImage

8. Ura Hanging Hussaini, PakistanImage

9. Ura Royal Gorge, KoloradoImage

10. Ura e malit Titlis, ZvicërImageMarrë nga: viralxfiles.com-Përgatiti: F.H, Syri.net