11 më të shtrenjtët në historinë e futbollit

29

Kalimi i Harry Maguire tek Manchester United, e bëri mbrojtësin më të shtrenjtë në historinë e futbollit, duke fituar kështu dhe një vend në 11 më të çmuarit e futbollit.

Premierliga dominon me gjashtë lojtarë: dy për United, dy për Manchester City, një për Liverpool dhe një për Chelsea. Pesë të tjerët ndahen nga Barcelona (dy), Paris Saint-Germain (dy) dhe Bayern Munich (një). Më poshtë ne do t’iu paraqesim 11 lojtarët më të shtrenjtë në historinë e futbollit sipas pozicioneve të tyre.

Rreshtimi që është bërë në këtë formacion është me kalimet e bëra në tre vitet e fundit.
Image