Ademi: Koalicioni LSDM – BESA në interes të të gjithë qytetarëve

19

Edmond Ademi, Ministri për diasporë nga radhët e LSDM-së në debatin televizion foli për zgjedhjet e 12 prillit dhe koalicionin e LSDM-së me Lëvizjen BESA.

“Për diçka LSDM-në askush nuk mundet ta kritikon-për retorikë nacionaliste. Për atë theksoj se nuk është rrezik fenomeni i koalicionit me Lëvizjen BESA”, deklaroi Ademi.

Ai theksoi se duhet të shohim më larg, nëse qëllimi është interesi i gjithë qytetarëve.

“Ekonomia, politika e brendshëm dhe e jashtme, gjithë ata rezultate, kanë efekt të njëjtë te të gjithë qytetarët pa dallim etnie”.

Ai theksoi se Maqedonia e Veriut nën drejtimin e Zoran Zaevit ka ndryshuar.

“Rrezik është të ndahen votat në baza etnie dhe fetare”, deklaroi Ademi.