Aderimet në Lëvizjen BESA s’kanë të ndalur, ja kush i bashkangjitet këtij subjekti

405

“Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, sot ka mirëpritur në zyrat e Lëvizjes BESA, z.Elmaz Maliqin ish ndihmës ministër në ministrinë e pushtetit lokal.

Elmaz Maliqi është një profesionist i dëshmuar dhe është ndër ekspertët më të mirë shqiptar në menaxhimin e pushtetit lokal dhe decentralizimin.

Elmaz Maliqi do të udhëheq me departamentin e pushtetit lokal në kuadër të Lëvizjes BESA.

z.Enver Maliqi vjen nga qyteti i Kumanovës dhe bëhet pjesë aktive e Lëvizjes BESA.

Figura të ndryshme intelektualësh që i bashkangjiten Lëvizjes BESA, dita ditës e forcojnë Lëvizjen në rrugëtimin e saj. ” – thuhet në kumtesën e Lëvizjes BESA.