Saturday, April 16, 2022
Ballina Politikë Maqedoni Aksident në Tetovë, vetura rrënon një pjesë të murit

Aksident në Tetovë, vetura rrënon një pjesë të murit

23

Njëzet e tre vjeçari nga fshati Vicë, Tetovë, ka humbur kontrollin mbi automjet dhe ka goditur murin e kazermës në Tetovë. Të lënduar nuk ka por për shkak goditjes është rrënuar një pjesë e murit.

“Rreth orës 7:00, në rrugën ‘Blagoja Toska’ në Tetovë, automjet “Volkswagen Golf” me tabela të Tetovës, e drejtuar nga 23 vjeçaru B.M nga Vica, ku ka qenë edhe një bashkëudhëtar, ka humbur kontrollin, dhe ka dalë jashtë korsisë dhe ka goditur murin. Në aksident nuk ka të lënduar”, njoftoi zëdhënësi i SPB Tetovë Marjan Josifovski.

Këqyrjen e vendit të ngjarjet e ka kryer Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë.