Aksion humanitar në Shkup me moton “varni xhaketë në pemë dhe ngrohni dikë”

17

Se ka njerëz humanë që kujdesen për kategoritë sociale ishte dëshmi e një xhakete të varur në një pemë këtë mëngjes vërehej në rrugën e “Maqedonia” në Shkup.

Përkatësisht, ky lloj aksioni humanitar është organizuar disa herë në Shkup me qëllim për të ndihmuar ata që kanë nevojë për ngrohtësi në këto ditë të ftohta të dimrit.

Aksione të tilla humanitare janë organizuar tashmë në shumë vende evropiane.