Albanews24, një portal mbarëkombëtar shqiptar

259

Portali Albanews24 ka nisur funksionimin e saj sa i përket sferës së gazetarisë mbarëkombëtare shqiptare. Do të njoftoheni me të rejat më të fundit nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe diaspora shqiptare.

Të saktë, të shpejtë dhe të drejtë! Ju ftojmë të na ndiqni…

Portali Albanews24 ka nisur funksionimin e saj sa i përket sferës së gazetarisë mbarëkombëtare shqiptare. Do të njoftoheni me të rejat më të fundit nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe diaspora shqiptare. Të saktë, të shpejtë dhe të drejtë! Ju ftojmë të na ndiqni…