Almakos transmeton porosinë që themeluesi i LR-PDSH-së i’a dërgon Selës: “Me prevarant ska drejtësi”

334

“99 ditë, Pranvera Shqiptare PO VJEN #Aleanca2020 #KohaPërDrejtësi” – ka shkruar kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.

Ndërkohë ndaj kësaj ka reaguar një nga mbështetësit e parë të Selës në Komunën e Sarajit dhe me gjerë, njeriu i parë që e përkahu pas ndarjes nga Menduh Thaçi, Neshat Ademi.

Ademi përmes një postimi e ka quajtur “prevarant” Selën, e përse i kanë këto mospajtime ata duhet ta dinë më së miri./Almakos