Anëtari i KSHZ-së, Enver Saliu vizitë zyrtare në Prishtinë

66

Vizitë njëditore KQZ Kosovë, ku u mirëpritëm nga kryetarja Valdete Daka dhe u njoftuam për së afërmi me rrjedhën e proceseve dhe risitë në sistemin zgjedhor të Republikës së Kosovës. Bashkëbiseduam për sfidat me të cilat ballafaqohemi gjate procesit zgjedhor dhe në veçanti biseduam për Zgjedhjet e Parakohëshme Parlamentare të 6 Tetorit 2019.

Еднодневна посета на ЦИК Косово, каде бевме пречекани од Претседателот на ЦИК Косово г-ѓа Валдетe Дака и одблиску се запознавме за текот на изборниот процес и новините во изборниот систем на Република Косово. Разговаравме и за предизвиците кои ги имаме во текот на изборниот процес а посебно се посветивме на Предвремените Парламентарни Избори кои ке се одржат на 06 октомври 2019.