Antikorrupsioni: Kompania e Useinit nuk guxon të konkurojë në tenderin për rrënime të ndërtimeve të paligjshme në Ohër

35

Kompania e këshilltarit në Ohër, Nefi Useini nuk guxon të merr pjesë në tenderin për rrënimeve të paligjshme në Ohër, kanë thënë nga Antikorrupsioni.

“Komisioni shtetëror për ndalim të korrupsionit vlerëson se është e nevojshme të kërkohet distancimi kur bëhet fjalë në përzierjen e personave fizik dhe atyre zyrtarë për bashkëpunim me persona juridik, që është pronë e tyre apo pronë e ndonjë të afërmi të tyre, që të parandalohen konflikti i interesave pasi mund të ndodhë nëse e njëjta nuk respektohet.