Anulohet takimi liderëve

97

Alsat mëson se kryeministri Zoran Zaev ka njoftuar bashkëpartiakët për anulimin e takimit lidervëve. Arsye për ketë vendim është mospjesëmarrja e VMRO-së. LSDM-ja nesër do të kumtojë qëndrimet e saj lidhur me 3 pikat për të cilat pritej te diskutohej ne takim liderësh si: Kodi Zgjedhor, ligji për prokurorinë publike dhe regjistrimi popullsisë.