Arsllani: Akuzat për Halil Kastratin vijnë nga njerëzit AMORAL

60

Shkruan: Gazmend Arsllani

Arsyeja pse kohë pas kohe sulmohet humanisti Halil Kastrati në rrjetet sociale, ka një tregues shum të thjesht. Nese ju i hudhni një sy profileve të atyre që e sulmojn humanistin shum leht do ta kuptoni arsyen.
Cili është profili i atyre që e sulmojn, më së fundmi kemi dy personazhe që hudhin shashka ose mundohen të krijojn një hije dyshimi mbi sinqeritetin e humanisitit siç janë: Naim Abazi dhe Erleta Hoti.
Ky i pari Naim Mehrije Abazi këngëtar i dështuar dhe gjithashtu edhe moderator i dështuar, njeri pakurizor dhe i degraduar moralisht. Njeri i cili skajshmerisht vuan për protagonizëm dhe famë që nuk e ariti dot përmes artit dhe moderimit. Ai këtë e provoi që ta arij përmes amoralitetit të skajshem duke nxjer gruan e tij në treg me foto nudo. Dmth u mundua që përmes pornografis duke e perdorur gruan e tij si një nudiste për të ardhur deri tek fama dhe pasuria. Në këtë nuk pati sukses për arsye se vitet e bëjn të veten edhe përkunder operacioneve plastike të gruas së tij(nudiste).
Kurse personazhi i dyt Erleta Hoti gjithashtu nje personazh mjaft e diskutueshme dhe gjithashtu me një shpraztir të madhe morale për fame që nuk e ariti dot përmes gazetaris. Pasi Erleta dhe nëna e saj gjatë kohës që Ukshin Hoti ishte në burgjet Serbe, nëna e Erletes u shkurorzua nga Ukshin Hoti dhe Erleta e mohoi atësin nga babi i saj.
Dhe tani të nderuar Shqiptar ju e keni fare të lehtë që ta kuptoni se nga kush akuzohet një Humanist që nuk pushon duke ju dalur në ndihmë atyre që më së shumti kanë nevoj.
Pra akuzat vazhdimisht vijn nga njerez që skajshmërisht AMORAL. Dhe që kan humbur çdo mjet për të aritur deri tek faktorizimi dhe kjo është njëra nga arsyet pse ata sulmojn ose hudhin hije dyshimi mbi diçka që duhet të bekohet dhe urohet parshtur.
Të prift e mbara Halis Kastrati dhe të gjith juve që kontriboni financiarisht dhe moralisht në krah të humanistit.