Artisti që me dru krijon kafshë që duket se kanë dalë nga pylli (FOTO)

201

Nëse e doni natyrën dhe nuk mund ta mendoni jetën pa lumenj, pyje dhe mrekullitë e tjera natyrore, punët e këtij skulptori japonezo-kanadez Mori Kono janë pikërisht ajo çfarë do të doni të shihni.

Për t’ju kujtuar mrekullitë e planetit tonë dhe në veçanti banorët e tij, ky artist i kthen kërcejt e drurit në kafshë pyjore që duken aq të vërteta sa ngjajnë sikur po zvarriten nga drunjtë.

Më poshtë po ju sjellim disa nga punimet më të veçanta të Mori Kono i cili trungujt e drurit i kthen në vepra fort unike të artit.