Asgjë nuk e përshkruan vitin 2020 si këto foto

206

Viti 2020 do të mbahet mend nga shumica e banorëve të planetit Tokë si një nga më të këqijtë.

Ndërsa njerëzimi sfidat i trajton më së miri me humor të zi, interneti ‘po tallet’ me situatën në të cilën ndodhet bota për muaj me radhë.

Megjithatë askush dhe asgjë nuk mund të gjejë fjalë të mjaftueshme për të përshkruar gjithçka që kemi provuar këtë vit.

Për më tepër, shikoni fotot e përzgjedhura nga rrjeti Reddit që ka përzgjedhur fotografitë më bizare të vitit.