Atdhetarë nga Kosova e Shqipëria thirrje për t’u mbështetur Lëvizja BESA (FOTO)

186

Atdhetarë e aktivistë të shumtë të çështjes kombëtare nga Shqipëria dhe Kosova kanë filluar të apelojnë që në zgjedhjet e 12 prillit në Maqedoninë e Veriut të votohet Lëvizja BESA. Madje, ata kanë dalur edhe publikisht duke thirrur gjithë shokët për ti dhënë mbështetje partisë së Kasamit. Njëri nga to është edhe ish ushtari i UÇK-së nga Kosova, Dan Dervishi. Se çka i shtyen ata të apelojnë haptazi për Lëvizjen BESA, pritet të shohim ditët në vazhdim.

Më poshtë ua sjellim disa nga thirrjet që të lartëpërmendurit i kanë publikuar në Facebook.