Azizi i BESËS ironizon Artan Grubin

72

“Paska fol i “famëshmi” Zlatan Grubi për profesor Blerim Rekën dhe mbiemrin e tij. Çdo respekt për familjen Grubi, ama ky Zllatani edhe ne përkthim edhe në mbiemër komplet transformohet në “më shka se shkau”. Edhe nuk është çudi se ky herë me djalin e Mijallkovit, herë në prehërin e Zaevit. Po ske çka bën. Çdo fis e ka nga nje pis.” – shkruan Adnan Azizi në Facebook.