“Azizi u jep zemër rinistëve”: Angazhimi juaj në Lëvizjen BESA ngjall emocion, dashuri dhe veprim!

110

Sekretari organizativ i Lëvizjes BESA, Adnan Azizi, nëpërmjet rrjetit social Facebook, u ka dhënë përkrahje dhe zemër aktivistëve të Lëvizjes, duke i shpërndarë edhe aktivitetet e tyre të fundit, njofton TopAlNews

Azizi shkruan se “BESA është një, e vetme dhe e veçantë. Angazhimi në Lëvizjen Besa ngjall emocion, dashuri dhe veprim i shëndruar ne vepra dhe vepra të mishëruar në Forumin Rinor të Lëvizjes BESA”.

Kjo përkrahje vijnë menjëherë pas aktivitetët të shumta të FR-BESA./TopAlNews/