BDI dhe Alternativa bashkërisht në tubim me qytetarë

140

Në fotografinë që është postuar nga aktivistë të BDI-së dhe Alternativës mësojmë se sonte këta dy parti kanë takim të përbashkët për problemet e studentëve.

Kujtojmë se Alternativa po ndan pushtetin bashkë me BDI-në dhe ndoshta kjo është arsya që dalin bashkërisht nëpër takime.