BESA e Kërçovës zgjodhi sekretarin e ri të degës

86

“Kryesia e ngushte e Deges se Levizjes Besa ne Kercove, duke diskutuar per hapat e metutjeshem te veprimit politik opozitar, se bashku me Sekretarin e ri te Deges Prof. Sefadin Emini nga fsh. Leshnice, te cilin e mirepritem me kenaqesi dhe e pergezojme per respektin dhe besimin qe na ka dhene me bashkimin e tij ne rradhet tona, te cilat shtohen nga dita me dite me kuadro te reja cilesore dhe premtuese, ne luften tone politike per permiresimin e jetes publike ne vendlindje, dhe per sigurimin e ardhmerise me te ndritshme per gjeneratat e reja!” – thuhet në kumtesën e degës së BESËS në Kërçovë.