BESA edhe në diasporë. Simpatizantë të shumtë që presin 12 prillin

102

Një aktivist i Lëvizjes BESA që jeton dhe vepron në diasporë ka postuar një fotografi ku shihen simpatizantë të shumtë të BESËS në diasporë. Kjo nënkupton se BESA si këtu, por edhe në diasporë është duke u mobilizuar fuqishëm për zgjedhjet e 12 prillit.