BESA ndez motorët në Tetovë

131

Dega e Lëvizjes BESA në Tetovë, sonte ka mbajtur kuvendin e degës, me ç’rast i pranishëm ka qenë edhe kreu i kësaj partie, Bilall Kasami. Në kuvendin e degës në Tetovë u diskutuan çështjet që kanë të bëjnë me politikat aktuale dhe mundësia e zgjedhjeve të parakohshme. Ajo që vërrehet kohëve të fundit në Lëvizjen e Kasamit është se kur të gjithë subjektet tjera po rrinë qetë, kjo parti nuk është duke u ndalur me aktivitete./Albanews24