BESA vërejtje për plan buxhetin e komunës së Tetovës. Mehmedaliu: Ndarje jo e drejtë

108

Këshilltari i Lëvizjes BESA në komunën e Tetovës, Basri Mehmedaliu ka postuar një video material në profilin e tij në Facebook, ku tregohen vërejtjet e Lëvizjes BESA në lidhje me plan buxhetin e vitit 2020 të komunës së Tetovës. Sipas BESËS, komuna ka ndarë shumë pak mjete për Higjienën publike, Nxitjen e zhvillimit turistik, parqe dhe gjelbërime.

Për më shumë ndiqeni reagimin e plotë të Mehmedaliut:

Sot ishte mbledhja e 27-të e Këshillit Komunal të Tetovës, ku në rend dite ishte edhe pika: ?Propozim-Vendim për planifikimin e buxhetit të Komunës së Tetovës për vitin 2020.Pasi dhamë vërejtjet tona për pikat e rendit të ditës, keni edhe një pjesë të reagimit për sa i përket ndarjes mjaft të ulët të mjeteve për: Higjienën Publike, Nxitjen e zhvillimit Turistik, Parqe dhe Gjelbrime etj, që për qytetin e Tetovës kanë një rëndësi mjaft jetike!

Posted by Basri Mehmedalija on Thursday, 26 December 2019