Bie ndjeshëm numri i të infektuarve në 24 orët e fundit

14

Jozyrtarisht nmk-post mëson se janë kryer 677 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 63 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni.

Gjithastu 573 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 6 viktima nga virusi korona./Nmk-post/