Bilall Kasami: Ka ardhur koha Lëvizja BESA të dalë fituese

74

Sonte në KDP ishte i ftuar kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami. I pyetur për parashikimet e tij për arritjen e BESËS në zgjedhje, ai bindshëm ka thënë se ka ardhur koha Lëvizja BESA të dalë fituese.

“Atëherë kur BESËN e quanin të gjithë parti minore, ajo arriti të marrë 60 mijë vota, ndërsa tash definitivsht ka ardhur koha që Lëvizja BESA të dalë fituese dhe të artikulojë fuqishëm zërin e shqiptarëve në shtet” – deklaroi Kasami.