Bilall Kasami nga Bogovina: O do ta bëjmë Republikën me Blerim Rekën, o do ta bëjmë Republikën tonë

53

“Te nderuar shqiptar: ju them me plot pergjegjesi se BDI nuk ka be asnje marreveshje per kanditat konsensual, ata si deri dje me VMRO sot me LSDM kan vetem marreveshje per para, pushtet dhe vazalitet.
Andaj ashtu siç u distancua mbreme publikisht veprimtari i LPK-se shoku dhe miku i ngushte i Ali Ahmetit, i ftoj gjithe shqiptaret edhe ata te BDI-se te distancohen nga ky konsensualitet i turpit dhe mashtrimit dhe ti bashkoheni opozites shqiptare dhe ta mbeshtesim kandidatin e vertete qe do i perfaqesoje gjithe shqiptaret dhe gjithe qytetaret, edhe njehere ju porosis nga ky vend shqiptar thuani Ali Ahmetit ‘Tung’ e ke ne me 21 prill do votojm nr. 1 Prof. Blerim Reka.”