Bilall Kasami përkujton Mujdin Aliun

84

Sot përkujtojmë 20 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të kombit në Koshare, Mujdin Aliut nga Poroji, i cili ra në altarin e lirisë për të mos vdekur kurrë. Vepra dhe kujtimi për heroin kombëtar Mujdin Aliu, duhet të na shërbejë për vazhdimin e idealit dhe si frymëzim për të mbajtur gjallë çështjen shqiptare. LAVDI!

Bilall Kasami