Wednesday, October 21, 2020
Ballina Stil Jete

Stil Jete

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

Gjashtë mendime të rrezikshme që duhet t’i fshini tani nga mendja

0
Ndonjëherë janë mendimet ato që dëmtojnë seriozisht shëndetin tonë mendor dhe rrjedhimisht vetëbesimin Është shumë e rëndësishme të marrim fuqinë e mjaftueshme për t’i kontrolluar...

Të gjithë e kemi në shtëpinë tonë: Kjo pajisje konsumon energji elektrike sa frigoriferi

0
Kur blini një router duhet t’i kushtoni vëmendje efikasitetit të energjisë dhe të siguroheni që ai të ketë konsumin më të ulët të mundshëm...

Zbatimi i dizajnit modern të mesit të shekullit në shtëpinë tuaj

0
Ju mund ta keni vërejtur se trendi modern i mesit të shekullit është duke u bërë gjithnjë e më popullor me kalimin e viteve...

Zbatimi i dizajnit modern të mesit të shekullit në shtëpinë tuaj

0
Ju mund ta keni vërejtur se trendi modern i mesit të shekullit është duke u bërë gjithnjë e më popullor me kalimin e viteve...

Në rininë e tij, Bill Gates ka kuptuar “sekretin e suksesit”, të cilin disa...

0
Në shumë raste, suksesi është i shtresuar Ju provoni diçka dhe funksionon, dhe pastaj bëni një hap tjetër përpara. Pastaj provoni diçka që nuk funksionon...

Bukë e pjekur me djathë: Racion i lirë dhe i shpejtë, të cilin të...

0
Bukë e pjekur me djathë: racion i lirë dhe i shpejtë, të cilin të gjithë do ta adhurojnë! Ideale për drekë, darkë, zëmër dhe për...

Si të përdorni pasqyrat në dizajnin e brendshëm

0
Në botën e dizajnit të brendshëm, një send shtëpiak i cili vlerësohet të jetë një armë e fshehtë, megjithatë shpesh neglizhohet nga pronarët e...

Shtëpizat më të çuditshme në botë të cilat mund t’i merrni me qira, por...

0
Nga shtëpiza në rrota në formë hot-dogu deri te kasollet romantike në pemë – deri te hapësirat e të cilave arrihet nëpërmjet urave varëse NLO-South...

Që e bardha të mbetet e bardhë: Truqet që të mbani shkëlqimin e bardhë...

0
Të mbash bardhësinë e borës të rrobave shpesh është më vështirë se që na duket nga e para Mirëpo, ekzistojnë disa truqe të cilat mund...

Ndikimi i modelit të shtëpisë në shëndetin tuaj mendor

0
Mbyllni sytë dhe mendoni për kohën kur jeni ulur në dhomën tuaj, duke lexuar një libër ose duke parë filma ndërsa qetësoheni me një...