Saturday, May 30, 2020
MARKETING 728 x 90

Stil Jete

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

Fisi i cili për shkak të bukurisë vuan dhembje të madhe: Asnjë nga ta...

0
Për shkak të bukurisë janë të gatshëm në çdo gjë Fisi Karo ka rreth 2.000 pjesëtarë, të cilët e përbëjnë njërin ndër fiset më të...

Një kopsht sekret në Itali

0
Sot po shkojmë drejt rrugës për në Felizzano në veri-perëndim të Italisë për të vizituar kopshtin e Eddi Volpato. “Mirëmëngjes! Unë jam një kopshtar i...

Me këtë truk të thjeshtë dredhëzat do të qëndrojnë më shumë

0
Tani është sezoni i dredhëzave, por meqenëse është fjala për pemët të cilat kanë numër të vogël kalorish, mund t’i hamë sa të duam Krahas...

Destinacionet nga seria “Game of Thrones” që mund të vizitoni në jetën reale

0
Kur “Game of Thrones” transmetoi sezonin e tetë dhe të fundit në pranverën e vitit 2019, fansat u desh t’i jepnin lamtumirën personazheve të...

Gjërat që duhet të dinë kultivuesit e bimëve për herë të parë

0
Le të fillojmë me bimët që keni humbur gjatë rrugës. Është një histori që shumë e dinë mirë: Ju bleni një bimë shumë të re,...

Çfarë i bën njerëzit që t’i poshtërojnë të tjerët: Në të vërtetë qe se...

0
Përse u drejtohen atyre me fjalë të papërshtatshme, zvogëlojnë rëndësinë e arritjeve të të tjerëve? Përse kur ndien që kanë forcë sadopak të vogël...

Shpresa e avancimit të kombit shqiptar është investimi në lidership dhe inteligjencën emocionale

0
Kaosi politik në shtetet shqiptare është produkt i inteligjencës emocionale shumë të ulët Gjuha shumë e vrazhdë dhe akuzimet ndaj njëri-tjetrit nëpër debatet televizive, në...

Gabimet gjatë ushqyerjes që prindërit i bëjnë pa e kuptuar fare

0
Prindërit natyrisht janë të shqetësuar për shëndetin e fëmijëve të tyre dhe zakonet e ngrënies, por ndonjëherë, ata mund të marrin një qasje të...

Përgjigjet në pyetje të thjeshta, të cilat papritmas e kuptuam që kishim dëshirë t’i...

0
Kurioziteti është një motivues për të mësuarit e njeriut. Për më tepër, bërja e pyetjeve ngjall kreativitetin dhe inovacionin. Për këtë arsye, njerëzit gjithmonë duhet...

Sodë bikarbonati në kopsht në vend të pesticideve: Lulet gufojnë, kërmijtë ikin, dheu pastrohet

0
Sodë bikarbonati në kopsht në vend të pesticideve: lulet gufojnë, kërmijtë ikin, theu pastrohetNëse keni kopshtin tuaj, sado që të jetë i madh apo...