Saturday, July 24, 2021

Këshilla psikologjike si t’i trajtoni fëmijët autik në periudhën e coronavirusit

0
Për shkak të gjendjes së krijuar globalisht me COVID-19, është shtuar frika, stresi po ashtu dhe ankthi të cilin janë duke e përjetuar të...

Fuqia e Omegas, ja cilat janë yndyrnat e dëmshme dhe cilat...

0
Për momentin, tregjet janë plot me ushqime pa yndyrë. Gjatë të gjithë kohës jemi të bombarduar me mesazhet se yndyra na bën keq. Por,...

Ushqimi i shpejtë ndikon në inteligjencën e fëmijëve, posaçërisht për ata...

0
Më të rinjtë do të duhej të shmangnin ushqimin e shpejtë, sepse ai mund të lërë pasoja afatgjata në aftësitë e tyre intelektuale Nuk është...

Teprica e hekurit në gjak nuk është e parrezikshme

0
Teprica e hekurit në gjak mund të jetë shkaktare e shfaqjes së zmadhimit dhe forcimit të mëlçisë, cirrozës së mëlçisë, shpretkës së zmadhuar, lëkurës...

Kandida kundër tyre nuk ka kurrfarë shansi: Këta artikuj janë më...

0
Fjala është për infeksionin kur bakteret në zorrët tona humbin balancën dhe shumëfishohen Kandida gjendet në trupin tonë, ndërsa për shkak të rënies së imunitetit...

Cilat pozita të gjumit janë të mira për dhimbjen e shpinës?

0
Shumica e njerëzve që punojnë para ekranit të kompjuterit e dinë se çfarë do të thotë dhimbja e shpinës Një e treta e njerëzve në...

Mbroni fëmijët nga helmimet në mënyrën me të cilën i “mbroni”...

0
Për vogëlushët lodrat e nga materiali i kadifenjtë janë shokë, mbështetje dhe ngushëllim, mirëpo mund të jenë edhe të rrezikshme për shëndetin e tyre Hulumtimi...

Forco sistemin imunitar, mbaje larg gripin

0
Meqë pranvera është vetëm disa ditë larg, është koha ta lësh mënjanë dimrin me të gjithë ngarkesën e tij. Ashtu siç pastron shtëpinë kur...

Një program ecjeje me të cilin mund të largoni tetë kg...

0
Ecja mund të duket si një lëvizje normale dhe e lirë, por është më e dobishme dhe shëndetshme nga sa e imagjinojmë, sidomos për...

Dritat e pajisjeve teknologjike shkaktojnë pagjumësi

0
Dritat, duke përfshirë edhe ato të cilat ndriçojnë kompjuterët laptopë, smartphones dhe tableta, shpesh luajnë një rol kyç në shkaktimin e një gjumi të...