Friday, September 17, 2021

Tri mënyra natyrale për të ulur sheqerin në gjak

0
Këto strategji me detyrë të dyfishtë, stabilizojnë sheqerin në gjak dhe ulin rrezikun e ndërlikimeve të COVID-19 me 65 për qind – plus japin...

Konfuzioni nga informatat e shumëfishta rreth COVID-19

0
Ditët e fundit jemi dëshmitar të rritjes së numrit të rasteve të infektuara me COVID-19. Zgjon vëmendje tendenca për injorimin e udhëzimeve nga Ministria...

Teprica e hekurit në gjak nuk është e parrezikshme

0
Teprica e hekurit në gjak mund të jetë shkaktare e shfaqjes së zmadhimit dhe forcimit të mëlçisë, cirrozës së mëlçisë, shpretkës së zmadhuar, lëkurës...

Këshilla psikologjike si t’i trajtoni fëmijët autik në periudhën e coronavirusit

0
Për shkak të gjendjes së krijuar globalisht me COVID-19, është shtuar frika, stresi po ashtu dhe ankthi të cilin janë duke e përjetuar të...

Si ta kuptosh për 30 sekonda nëse ke ose jo probleme...

0
Zemra e njeriut është aq e fortë, sa mund të rrahë edhe kur është e shkëputur nga trupi ynë. Për këtë arsye dhe shumë...

Pirja e duhanit dëmton edhe sytë

0
Specialistët në Britani të Madhe paralajmërojnë se miliona njerëz po vënë në rrezik shëndetin nga pirja e duhanit. Sipas një sondazhi një në pesë persona...

Cilat pozita të gjumit janë të mira për dhimbjen e shpinës?

0
Shumica e njerëzve që punojnë para ekranit të kompjuterit e dinë se çfarë do të thotë dhimbja e shpinës Një e treta e njerëzve në...

Si t’i largoni poret nga fytyra në afat rekord

0
A e keni shikuar ndonjëherë veten në pasqyre dhe keni vërejtur pore të mëdha në lëkurë? Me siguri se jeni ndjerë sikur një lëvore portokalli...

Fuqia e Omegas, ja cilat janë yndyrnat e dëmshme dhe cilat...

0
Për momentin, tregjet janë plot me ushqime pa yndyrë. Gjatë të gjithë kohës jemi të bombarduar me mesazhet se yndyra na bën keq. Por,...

Rrepat e kuq, perimet e rinisë së përhershme

0
Rrepat e kuqe ndoshta nuk futen në listën e perimeve tuaja të preferuara, por kur bëhet fjalë për vlerat e tyre, rrepat renditen ndër...