Friday, September 17, 2021

Ja tre receta të thjeshta shtëpiake, që ju ndihmojnë të mbani...

0
Në verë, të gjithë duam të kalojmë më shumë kohë në ajër të pastër, të ecim në park dhe të shijojmë gjelbërimin dhe lulet....

Pirja e duhanit dëmton edhe sytë

0
Specialistët në Britani të Madhe paralajmërojnë se miliona njerëz po vënë në rrezik shëndetin nga pirja e duhanit. Sipas një sondazhi një në pesë persona...

Një gotë me lëng panxhari në ditë, për të përmirësuar tensionin...

0
Panxharët përmbajnë një sasi të madhe të vitaminave dhe mineraleve të dobishme për shëndetin. Me bollëkun e vlera ushqyese dhe mënyrat e ndryshme të...