Sunday, September 20, 2020

Kriza e Koronës e pengoi edhe realizimin Strategjisë për energjetikë në...

0
Strategjia e fundit për zhvillimin e energjetikës deri në vitin 2040 do të presë momente më të mira ekonomike dhe politike për të filluar....

Jankullovskës i del në mbrojtje Gruevski: Në Maqedoni nuk ka drejtësi

0
Ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës së Lartë, e cila vendosi të mos pranojë ankesat e Gordana Jankulloskës dhe konfirmoi vendimin...

Koalicioni ASH-AAA, 11 amendamente për ligjin e arsimit

0
Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa parashtruan 11 amendamente për propozim ndryshimet për ligjin e arsimit fillor dhe të mesëm. Propozimi i Ministrisë së...

Në prag të ndotjes së ajrit, nuk punojnë matësit

0
Një muaj para sezonit të ngrohjes, dhjetëra stacione që duhet të matin ndotjen e ajrit e që janë të vendosura nga Ministria e Mjedisit...

Protestohet kundër shtrenjtimit të rrymës elektrike në disa disa rajone të...

0
Protesta kundër shtrenjtimit të rrymës elektrike edhe sot në Shkup, Gostivar e Kërçovë. Në Pollog këtë herë protestat u mbajtën në Zhelinë, Bogovinë, Bërvenicë...

Prindërit e fëmijëve, të indinjuar, Shllaku: Vendimi i qeverisë, i gabuar

0
5 ditë nga data kur prindërit duhet të rikthehen në punë, nga Qeveria nuk ka ndonjë sinjal pozitiv se rikthimi në punë mund të...

Prezantohet platforma kombëtare për mësim nga distanca

0
Më 1 Tetor, vitin e ri shkollor më mësim nga distanca nuk do ta fillojnë 40 mijë fëmijë. Ministrja e Arsimit, Milla Carovska tha...

A i duhen Maqedonisë hotele të reja dhe në cilat rajone?

0
Me pandeminë e coronavirusit u rrit edhe interesi i turizmit në Maqedoni dhe parashtrohet pyetja nëse Maqedonia ka kapacitete të mjaftueshme akomoduese. Në disa qytete...

Pritet që Maqedonia t’i hapë kufijtë javën e ardhshme me vendet...

0
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe thotë se vendet e rajonit gjatë javës së ardhshme do të marrin vendim përfundimtar për hapje të kufijve. Mbledhja e...

Nuk pranohet ankesa e Gordana Jankullovskës, duhet ta vuajë dënimin me...

0
Ish-ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovska duhet të shkojë në burg për shkak se Gjykata e lartë e vërtetoi vendimin e Gjykatës së Apelit për...