Çfarë mundësie: Blerësi i një apartamenti në këtë ndërtesë merr si dhuratë një Aston Martin të ri

69

Këto janë pesë apartamente të qytetit të New York-ut të vendosura në 130 Uellsian Rrokaqiell në Manhattan.

Nuk mjafton të thuhet se ato janë luksoze, dhe vet fakti që janë një projekt i përbashkët me Aston Martinin dhe arkitektit të njohur Sir David Adjaya flet shumë, transmeton Telegrafi.

Historia vazhdon se çdo blerës i njërit prej pesë apartamenteve të ofruara do të marrë si dhuratë SUV-in e parë Aston, modelin DBX, në edicionin special Edicioni 130 William Adjaye.

Siç pritej, dizajni i brendshëm i secilës prej apartamenteve të ofruara ishte si një model në DBX, kështu që makina ishte përfunduar në të njëjtin stil, e gjitha për ta bërë pronarin të ndihej sikur është në veturë.

Dhe jo vetëm kaq, çdo apartament në pajisje standarde, përveç një luksi, ka edhe një imitues garash. Dhe po, të gjitha apartamentet janë të mobiluara me mobilje me shkrim Aston Martin Home nga Formitalia.

Çmimet luhaten në varësi të madhësisë së apartamenteve.

Më e lira është 3.96 milionë dollarë dhe më e shtrenjta një apartament me vlerë prej 11.5 milionë dollarësh.

Një pamje e bukur e New York-ut përfshihet në çmim.