Çmimet e reja të pikë pagesave rrugore në Serbi

35

Çmimet e reja të pikë pagesave rrugore do të rritet për të mundësuar mirëmbajtjen dhe ndërtimin e rrugëve.

Ministri i Financave serb, Sinisha Mali, ka thënë se në vitin 2019 është vendimtarë dhe më i rëndësishmi për zhvillimin e rrugëve dhe infrastrukturës gjatë 70 viteve të fundit.

Kuvendi serb sot ka miratuar ndryshimet e ligjore, dhe është vendosur se çmimet e reja të pikëpagesave rrugore do të rritet për 12%./Alsat