Debate me britma në Big Brother, reagimi i Fifit është epik

0

Këngëtarja po merr vëmendje me veprimet e saj.

Fifi është njëra nga banorët e Big Brother VIP.
Ndërkohë, ajo vazhdimisht është njëra nga banorët e komentuar aty e gjitha sipas situatave të ndryshme që po rrjedhin gjatë javës.

Tutje, edhe mbrëmë pothuajse eskaloi debati mes banorëve duke diskutuar derisa u shoqërua edhe me britma.

Fifi në njërin nga momentet i ka mbyllur sytë dhe është munduar të relaksohet, percjell Botapress.info