Dimitrievski: Kërkojmë përforcim të stafit mjekësor në institucionet shëndetësore

6

Kryetari i Kumanovës, Emil Dimitrievski, kërkon nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë që të dërgojnë staf shtesë në institucionet shëndetësore në Kumanovë, pra epidemiologë dhe persona të tjerë kompetent.

Dimitrievski thotë se duhet të bëhet testimi I një numri të madh personash nga kategoritë e rrezikuara në këtë qytet për të parë se si qëndron gjendja reale. /Alsat/

MARKETING 420 x 60