Dita e martë do të jetë ditë jopune në Maqedoni

20

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale deklaron se 7 janari 2020 (e martë) dita e parë e Krishtlindjeve sipas kalendarit ortodoks, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në të njëjtën kohë Ministria për Punë dhe Politikë Sociale ua uron Krishtlindjet të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks.