Dizajn unik në banjë: Rrjedhja e ujit nga tavani (Video)

111

Uji i cili rrjedh nga tavani – efektiv, apo jo?

Falë dizajnit të ri, dushi Fade krijon efekt unik në banjë. Shikojeni!

Firma Alpi Spa ka prezantuar dushin e dizajnit të ri. I quajtur Fade, dushi në tërësi shkrihet në arkitekturën e banjës dhe jep përshtypjen që uji po rrjedh drejtpërdrejt nga tavani, transmeton Telegrafi.

Fade prezanton risinë interesante në banjë – për herë të parë koka e dushit është e integruar në strukturën e tavanit dhe krijon efekt unik.

Sistemi përfshin kokën e dushit e cila instalohet në kornizë në tavanin e ulur.

Pasi që tavani të rrafshohet dhe lyhet, çdo gjurmë e dushit në tërësi humbet.

Sistemi është shpërblyer me shpërblim prestigjioz iF Design në kategorinë e produkteve të dizajnit.