E diela në Maqedoni ditë jo pune

436

Zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsoski tha se Qeveria ende nuk ka vendosur se kush do të punojë dhe kush do të jo ditën e diel. Gjithashtu ende nuk është vendosur nëse do të punojnë marketet, tregjet ose qendrat tregtare.

Minsitria e Punës dhe Politikës Sociale ka afat 15 ditë të dorëzojë zgjidhje ligjore dhe pastaj do të shohim do të jetë më e qartë”,- tha Dushko Arsovski, zëdhënës i Qeverisë.

Nuk dihet ende nëse ata që do të punojnë të dielave a do të marrin kompensim,  dhe nëse kompensimi do të bëhet nga shteti apo firma ku punon.