Edhe WhatsApp po bëhet me Bumerang

19

WhatsApp është duke zhvilluar një veçori të Boomerang që do të lejonte përdoruesit të krijojnë video looping.
Ky tipar thuhet se është në dispozicion për video që janë më pak se shtatë sekonda. Tipari është aktualisht në një fazë zhvillimi dhe fillimisht do të jetë në dispozicion për përdoruesit e iPhone, sipas një raporti, por pas debutimit të tij në iOS do të arrijë tek përdoruesit e Android, transmeton Indeksonline.

Përdoruesit e WhatsApp thuhet se marrin funksionin e ri përmes panelit Video Type, i cili aktualisht ofron mundësinë për të kthyer një skedar video në GIF.