Ekskluzive/Aktivisti i BDI-së jep dorëheqjen nga çdo aktivitet partiak(FOTO)

152

Njëri nga aktivistët e BDI-së nga fshati Jabollçisht, njëherit edhe ish-kryetar i shtabit të kësaj partie, nëpërmjet një postimit në Facebook, është tërhequr nga çdo aktivitet partiak të Bashkimit Demokratik për Integrim, dhe ka deklaruar se do ta ketë mbështetjen e parezervë për kandidatin shqiptar për president, Blerim Rekën!