Ekskluzive/ Filologu nga Tetova i bashkohet BESËS

119

Në zyrat e Lëvizjes BESA, Kryetari Bilall Kasami, priti në takim “Doktorin e Shkencave Filologjike”, njëherit edhe profesorin universitar, Florim Ajdini duke i uruar mirëseardhje në familjen e madhe të Lëvizjes BESA.

Profesor Florim Ajdini është një profesionist i dëshmuar, i cili është edhe njohës i mirë i gjuhëve të huaja dhe në Universitet e Tetovës ligjëron Gjuhën Frënge dhe Angleze.
Florim Ajdini vjen nga fshati Rakovec – Komuna e Tetovës.

Figura të ndryshme intelektualësh vetëm se e forcojnë Lëvizjen BESA dhe rrugëtimin e saj drejt sfidave të reja dhe të guximshme.

#meBesaBesë
#LëvizjaPoRritet