Elif Elmas sot do të prezantohet zyrtarisht te Napoli

143

Elif Elmaz i cili nga Fenerbahçe u transferua në ekipin italian Napoli sot pritet që të bëhet prezantimi zyrtar i tij përpara tifozëve të Napolit dhe stafit teknik.

Ekipi i Fenerbahçes dhe Napoli u pajtuan në të gjitha detajet, për transferimin e Elif Elams në Napoli. Trajneri Anceloti e mirëpret Elif Elmas në ekipin e tij.