Evakuohen nxënësit e shkollës së artit në Shkup, gjendet një bombë

20

Sot paradite është evakuuar shkolla e mesme e arteve në Shkup ‘Lazar Liçenovskit.

Një pajisje që i ka ngjarë bombës është gjetur afër parkingut.

MPB vërtetoi se në orën 8:36 në polici është denoncuar se në rrugën ‘Mitropolit Teodosij Gologanov’ në parking ka një bombë afër njv automjeti.

Zyrtarët policorë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po punojnë në zbardhjen e plotë të rastit.