Fillon grumbullimi i mjeteve për therrjen e kurbanave

137

| KURBANI 2019 |

Shoqata humanitare Agimi i bamirësisë edhe këtë vit vazhdon me organizimin e therjes së kurbaneve! Mishi i kurbaneve do të shpërndahet sipas listës se nevojtareve qe posedojmë ne arkivin tonë ku kap numrin mbi 1000 familje. Një ashtu do te mbajmë pjesë te mishit ne komorë për projektin tone “Menza studentore” dhe do ju përgatitet studenteve tanë gjatë vitit akademik 2019-2020

○Ndryshe, festa e Kurban Bajramit këtë vit është më 11 gusht (E diel).

●Afati per mbledhjen e mjeteve te kurbaneve edhte deri më 10 gusht.