FORMULA 1 FERRARI PËR HERË TË PARË NË KOSOVË

101

Shell Kosova për herë të parë në Kosovë ka sjell Formula 1.Nga data 17 korrik deri më 30 korrik, Formula 1 do të jetë në të gjitha qytetet e Kosovës.

Qytetarët do të kenë mundësi të shohin nga afër bolidin e Ferrarit të Formulës 1. Ky organizim do të mbahet me sloganin “Mbushe ndenjën, Formula 1 Ferrarri në qytetin tënd”.
Qytarët do të kenë mundësi të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme si dhe të fitojnë dhurata të veçanta. Për gjithë ju që ende nuk keni vizituar pikat e Shell-it, vizitojeni ato dhe kujtimet merrni me vete.Qyetarët tashmë e kanë pikën e tyre të derivateve të cilësisë së lartë si dhe shumë produkte tjera cilësore.

Për më shumë detaje shihni videon poshtë:
http://video.gjirafa.com/mbushe-ndenjen-formula-1-ferrarri-ne-qytetin-tend