Forumi Rinor i BESËS realizoi takim me FRESSH e PS-së(FOTO)

74

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA, ka realizuar takim me forumin rinor të Partis Socialiste në Shqipëri, në të cilën takim janë diskutuar tema të ndryshme, ndërsa vëmendje të veçant i kanë kushtuar, aktiviteteve me të rinjët, problematika të ndryshme me të cilat ballafaqohen të rinjët, programet kulturore, sportive etj.

Pjesë e delegacionit të forumit rinor të BESËS ishin, kryetari Liridon Useini, si dhe anëtar të kryesisë Pajtime Velii, Albi Qamili etj, ndërsa delegacionin e FRESH-it e udhëhiqte, sekretari i përgjithshëm, Adi Qose.

Takime të përbashkëta u dakordua që të ketë edhe në të ardhmen, në mes të rinjëve të partive politike.