Forumi Rinor i BESËS, viziton muzeun kombëtar në Tiranë (FOTO)

40

Lëvizja BESA, që prej disa ditëve është duke qendruar në Shqipëri, ku ka mbajtur seminar për forumin rinor, në lidhje me lidershipin dhe politikën diplomatike, transmeton TopAlNews.

Sot forumi rinor i Besës, vizoi muzeun kombëtar në Tiranë, duke u njoftuar nga afër me historin dhe artefaktet të popullit shqiptar ndër shekuj.

Drejtori i muzeut Dorian Koçi në fjalimin e tij përshëdetës para të rinjëve të BESËS, iu dëshiroi mirëseardhje duke i falenderuar për pjesëmarrjen dhe dëshirë për të vizituar institucione të rëndësishme siç është muzeu kombëtar.