Saturday, April 16, 2022
Ballina Kuriozitete Fotografi që “ta bllokojnë trurin”: 15 imazhet që nuk do t’i kuptoni,...

Fotografi që “ta bllokojnë trurin”: 15 imazhet që nuk do t’i kuptoni, nëse nuk i shihni dy herë!

26

Është disi e vështirë për syrin dhe mendjen tonë që të kapë dhe perceptojë iluzionet optike.

Në pamje të parë, këto imazhe duken të zakonshme, por nëse do të përqendrohemi do ta kuptojmë se gjërat nuk janë ashtu siç duken.

Por, nga studimet ka rezultuar se iluzionet optike i bëjnë mirë trurit, pasi e bëjnë të funksionojë edhe më shumë.

Më poshtë po ju sjellim disa foto interesante, të cilat duhet t’i shihni disa herë për t’i kuptuar.